2008-03-05

Üdv!

Az Aradi Magyar Ifjúsági Szervezet hivatalos blogján jársz, amelyet azért hoztunk létre, hogy még közelebb kerüljünk hozzád. Ugyanis tisztában vagyunk azzal, hogy a legkönyebben a neten tudunk találkozni, mert ez az a hely, ahol mindannyian szeretjük elütni a szabadidőnket. Szükségét érezzük annak, hogy egymással beszélgessünk, ezért várjuk véleményeteket, javaslataitokat, kérdéseiteket.

11 megjegyzés:

Névtelen írta...

udv nektek is.

Névtelen írta...

Én már itt vagyok...várunk titeket....

Névtelen írta...

nah..de sokan vagyunk...hat gyurjuk bele gyerrrrrrmekeim....

Névtelen írta...

Azt nem tudom megerteni hogy miert nincs mozgas a fiatalok reszerol... hogy van az hogy nem erdeklodnek? Azt hiszem egy kicsit tobbet kellenne azert tenni hogy megmozduljon a fiatalsag, vagy nem? Ugyanakkor en orulnek annak ha minnel tobben szolalnanak fel es mondanak el velemenyekut, tanacsukat esetleg keresuket. En orulok hogy vegre az Amisz-nak is van sajat blogja es gratulalok annak a szemelynek aki megcsinalta... ugyes otlet. Koszi szepen. Udv nektek.

Névtelen írta...

na jo, feldobom a temat> KASZOJA??????? mit szeretnetek, mi lenne jo??? csak hosszasan, valaminta arra kerek mindenkit hogy barmilyen messen tovabbitsa a blogot> koszike

Névtelen írta...

Sziasztok!

Gratulálok a kezdeményezésnek!
Örömmel látom, hogy mozgolódik az aradi magyar fiatalság...
Vagy legalábbis valaki próbálja megmozgatni őket.
Kemény meló lesz, de ha csak a régi "mindenki hozzon magával még egy embert" szlogen mottójára megpróbálunk alapozni és talán rá is gyúrunk egy picit, SIKERESEK LESZÜNK!
Csatlakozva Misi témájához, KASZOJÁÁÁLIS... az idei másnaposságot hátha legyőzi a természet szeretete és végre megtudjuk mi a franc is van odafönn a hegyen, amit minden évben eltervezzük, hogy megnézzük.
Vagy ne legyünk tabu rombolók? :)))

Névtelen írta...

öööö, meddig is számit fiatalnak az ember a ti koncepciótokban?

Albert László írta...

Erre legalább két választ lehet adni.A nálunk hatályban lévő törvények alapján 35 évig, európai értelmezés szerint 29 éves korig, az AMISZ szerint pedig mindaddig, amig fiatalnak érzed magad.Nekünk a fiatalos mentalitás a fontos, nem pedig a kor.

En írta...

öööö, meddig is számit fiatalnak az ember a ti koncepciótokban? - mintha egy alpolgarmester baratomat hallanam....koncepcioooo...
Csatlakozom Lacihoz, addig vagy fiatal amig elfogadod ezt a sajatos gondolkodast es eletmodot:)
Szabo Misi

tpero írta...

Ami fontos lenne, az én véleményem szerint, hogy legyenek rendezvények. A rendezvények lényege, hogy mozgalmas idötöltést biztosítsanak a jelenlévőknek. Vegyünk például 1 túrát. Szerintem meg lehetne próbálni, lehet működne. Vagy 1 mini foci bajnokságot, lábtenisz, stb. Ugyanakkor Laci ötlete nem rossz, sőtt! Megvalósítható! S szerintem müködne is! Bízom a szervezökben, az AMISZ-ban, és tudom, hogy jó lessz az idei Kaszojális!

Névtelen írta...

hat igen...........Kaszoja a korlatlan ivaszat szinhelye,ugye.. sajnos...nem ez kene legyen a prioritasi lista elso helyen.jo lenne velemenyeket hallani,ki mit szeretne.kotetlen beszelgetesek,irodalom,tortenelem,foci tortenelem,napjaink gondjai stb. stb. stb......senkit nem erdekel semmi?hat szomoru...
ez a mostani fiatalsag....egy nagy rakas kerdojel,nemtorodomseg.
ha jo otleteitek vannak,hat gyerunk irjatok......