2008-04-18

Sok kicsi mindannyiunkért!


Lehetőséged van arra (2008 május 15-ig), hogy jövedelemadód 2%-át az AMISZ felé irányítsd. Ne ijedj meg, nem kell pénzt elővenned a zsebedből. Arról van szó, hogy a tavalyi évben, a fizetésedből havonta levont jövedelem-adód 2%-át civil szervezethez irányíthatod. Arra kérünk tehát támogasd az AMISZ működését. Ehhez csupán egy kérvényt kell kitöltened (ez a 230-as abban az esetben, ha a fizetés képezte az egyetlen bevételi forrásodat a tavalyi évben illetve a 200-as ha több fajta jövedelemmel rendelkeztél). Ehhez ajánlott csatolni a munkahelyről kapott adóívet ( Fişa Fiscală). A kérvényt be kell juttatni a területi pénzügyi hivatalhoz ( Finanţe Publice), lehet személyesen bevinni, vagy postán küldeni. Bővebben olvashattok erről a lehetőségről a www.doilasuta.ro oldalon, ahonnan le is tölthetitek a 230-as kérvényt a Resurse menüpontból.

Kitöltési útmutató
Az I –es pontba a személyes adatokat kell beírni, utána ugrunk a II. Pont 2 –hez:
Suma- beírni a Fisa Fiscala-fn feltüntetett összeget (V. 4-Imp. Lunar calc. si retinut total)
Denumire entitate – Organizatia Tineretului Maghiar din Arad
Codul de identificare fiscala – 9512977
Cont bancar - RO39WBAN2511000002511501 Intesa Sanpaolo Bank

Ezután csak alá kell írni, meg a dátumot feltüntetni.

Köszönjük szépen!

2008-04-09


Ime, elkészült a Kaszojális plakát!
Minden infót meg lehet találni rajta. Ami újdonság, hogy eljön városunk leghiresebb hegymászója Török Zsolt is, aki nemrég érkezett haza Dél-Amerikából. Erről az útjáról fog nekünk vetiteni és természetesen mesélni is egy csomót. Biztosan nagyon izgalmas lesz!
Ahogy láthatjátok, megpróbálunk minél változatosbb programot összeállitani, hogy mindenki találjon a kedvére valót.
Hogy FESZTIVÁL? lesz-e a Kaszojális, a helyszinen kiderül. Mi minden esetre megpróbáljuk azzá tenni. Ezt annyira komolyan gondoljuk, hogy még plasztik( olyan, mint a Félszigetes) karkötőt is fogunk adni minden résztvevőnek!
Gyertek, jelentkezzetek! Aki házikót szeretne foglalni az siessen, mert már nagyon fogynak.

2008-04-03


Kaszoján fellép a Szomszédnéni!

Már csak szűk egy hónap, és irány Kaszojára. Mostanra, néhány fellépő jelenléte is letisztázódott. Biztosan jelen lesz (és fergeteges bulit igértek péntek estére- de ezt már megszoktuk tőlük) az új Polidy, sikerült meggyőzni Pap Attilát és zenekarát, hogy mennyire szeretjük a magyar nótát, róluk már nem is beszélve:) Ezenkivül legalább három DJ is ott lesz: Esh, Magyarországról érkezik hozzánk, Dj Dudu, szeretett városunk szülötte, és természetesen a dj program lelkes megszervezője, a sokunk által nagyon kedvelt Chw_me.


Ugyanakkor biztosra vehető Erdély egyik legnagyobb humortársulatának fellépése szombat este. Itt lesz a SZOMSZÉDNÉNI produkciós iroda!!!


Egyenlőre ennyi a biztos, de természetesen még próbálkozunk, ugyanis ötleteink vannak még...


Várunk benneteket. Házikókat lehet lefoglalni már.

2008-04-02